YouTube

Bohužiaľ, váš prehliadač nie je aktualizovaný a to môže limitovať vaše skúsenosti ako užívateľa. Prosím, použite nasledujúce odkazy a aktualizujte si váš prehliadač: Chrome, Firefox, Opera,Safari alebo Internet Explorer

Naštartujte svoj deň správne!

Premeňte svoje rána s návykmi pre celkovú pohodu, s ktorými podporíte svoju dlhodobú kondíciu.

Premeňte svoje rána s návykmi pre celkovú pohodu, s ktorými podporíte svoju dlhodobú kondíciu.

Viete, že vaše raňajky môžu mať nedostatky z pohľadu výživy?

V typických ranných jedlách často chýbajú tieto užitočné zložky:(1 – 2)

minerálne látky: vápnik, železo, draslík, horčík,
vitamíny: D a kyselina listová,
vláknina,
fytonutrienty z ovocia a zeleniny.

Vytvorte si osobnú zdravú rannú rutinu

Spríjemnite si štart do nového dňa

Zdravé raňajky pomáhajú(1 – 2 – 3) stimulovať metabolizmus, doplniť energiu, podporujú pamäťkognitívne funkcie a prispievajú k udržiavaniu telesnej hmotnosti.

Získajte Morning Nutrition →

Veda v pozadí programu

Chcete sa dozvedieť viac o prínosoch zdravých raňajok?

Skvelý deň sa začína správnymi živinami

Začiatok dňa s jedlom bohatým na živiny je dôležitý. Snažte sa zahrnúť vysokokvalitné bielkoviny, komplexné sacharidyzdravé tuky(4 – 5).

Zlepšite svoj ranný režim s Nutrilite™ Morning Nutrition

Obsahuje:

All Plant Protein: vysokokvalitná bielkovina na rastlinnej báze
• Vláknina v prášku: 3 vlákniny na podporu zdravia čriev
• Double X: 12 vitamínov, 10 minerálnych látok a fytonutrienty
• Podporné zdroje pre zdravé návyky

Zdravý začiatok, ktorý presahuje rámec prvého jedla

Začnite vytvárať svoj zdravý ranný režim teraz

Získajte všetky základné živiny a nastavte si zdravé návyky na podporu telesnej a duševnej pohody.

1Cahill LE, Chiuve SE, Mekary RA, et al. Prospective study of breakfast eating and incident coronary heart disease in a cohort of male US health professionals. (Prospektívna štúdia raňajkového stravovania a výskytu koronárnych ochorení srdca v skupine mužov – zdravotníckych pracovníkov v USA.) Circulation. 2013; 128: 337 – 343 s. [Gibney 38]
2Bi H, Gan Y, Yang C, et al Breakfast skipping and the risk of type 2 diabetes: a meta-analysis of observational studies. (Vynechávanie raňajok a riziko cukrovky 2. typu: metaanalýza pozorovacích štúdií.) Publ Health Nutr. 2015; 18: 3013-3019
3de Castro JM. The time of day of food intake influences overall intake in humans. (Denný čas príjmu potravy ovplyvňuje celkový príjem potravy u ľudí.) J Nutr. 2004; 134: 104 – 111 s. [Bi 22]
4O’Neil CE, Byrd-Bredbenner C, Hayes D, et al. The role of breakfast in health: definition and criteria for a quality breakfast. (Vplyv raňajok na zdravie: definícia a kritériá zdravých raňajok.) Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics 2014; 114:S8-S26
5Barr SI, DiFrancesco L, Fulgoni VL, 3rd. Consumption of breakfast and the type of breakfast consumed are positively associated with nutrient intakes and adequacy of Canadian adults. (Konzumácia raňajok a druh konzumovaných raňajok sú pozitívne spojené s príjmom a dostatkom živín u dospelých Kanaďanov.) The Journal of Nutrition 2013; 143: 86 – 92 s. [19]

2025